Wednesday, October 14, 2009

Genting Highland

Ibuayu dah lama teringin nak gi Genting Highland..
"
"
Rasanya kat semenanjung ni GH ni lah satu-satunya tempat yang ibuayu tak pernah gi..
Balik kursus ni ayahnas janji nak bawa gi GH..
Tapi nak kena jaga budget sebab nak gi Bandung bulan 12 ni..
So jika rakan-rakan ada cadangan hotel yang selesa ,murah dan mudah untuk kami sekeluarga di sana tolonglah ye...Dengan adanya baby yang kecil ni bahagian permainan mana harus kami gi.
"
"
Apa-apa pun terima kasih terlebih dahulu.

6 comments:

a kl citizen said...

assalammualaikum

kalau baby kecil, indoor theme park lah kan... bab hotel tak arif lah saya pulak

bulan 12 nak ke bandung... tak takut ke?

ibuayu said...

a kl citizen:
terima kasih..indoor pun ok jugak kan.

Takut..gak ni tapi duit dah abis bayar...Bertawakal jelah

naz ilyn said...

salam... akak dah gi juga GH ni masa anak kecil-kecil dulu tapi masa kak long akak duduk kat kuala lipis jadi kita orang stay kat sana jer... nak ke bandung ker??? mesti seronok.

CINTAMANISZ Lite said...

Hmm..sama laa ngan adik sy..dia ngan famili mentua dia dh booked tiket ke PADANG ujung tahun lepas lagik..Nak pi ujung November ni. Nak tak nak..terpaksa ler pi gak. Kalo tukar ke tempat lain..kena tmbah byk duit lagik.
Tak pe ler..leh ler tengok tempat kejadian. Cuma harap..masa dia gi tu..takde ler kejadian gempa berlaku pulak lg.
Betul kata ibu ayu tu..tawakal aje laa.

Kalo nak ikutkan..Genting tu pun ada gempa gak baru2 ni. Saing sekali ngan bukit tinggi dan janda baik.
Tapi...takde ler terjadi apa2 yg buruk lagi..

Selamat bercuti ye..

ibuayu said...

naz ilyn: tq ye...masih cari hotel yang sesuai.

cintamanisz: gempa juga ke kat genting tu..tulah kena banyak fikir ni..tq kak

Chik Na said...

tak tau nak rekomen hotel mana sebab dah lama tak menginap kat hotel di Genting Highland .. last year pergi bawak anak anak naik cable car and main indoor park... yang pasti they all seronok

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015