Sunday, September 6, 2009

Rindunya


Terasa rindu pulak tahun ni apabila kemungkinan ibuayu tak dapat kad hari raya.Dah berapa tahun perkara ini berlaku..Sebelum ini rasa seronok je dapat wish kawan-kawan dengan e-card dan sms.tahun ni tak tahu kenapa pulak terasa nak dapat kad raya.Terkenang zaman dulu-dulu kalau posmen datang rumah hantar kad raya seronoknya.Dulu ibuayu rajin hantar kat PM kat Agong.Bila dapat balasan rasa nak melompat semacam. So kali ni ibuayu nak cuba hantar kat raya kat kawan-kawan mudah-mudahan dapat balasan(macam budak-budak lak:Pecah kaca pecah gelas sudah baca harap balas.)

So kepada sesiapa yang mengikuti blog ibuayu ni tinggalkan lah alamat supaya ibuayu dapat hantar kad hari raya.Semoga ianya dapat mengembalikan zaman nostalgia dan menguatkan persahabatan sesama kita.

4 comments:

MRS. K said...

saya pon dah lama tak anta dan terima kad.. anta tru sms je.. huhu

CINTAMANISZ Lite said...

Ibuayu..hantar add umah kat emel akak. Nanti akak kasi kad raya ye. Akak mmg suka sgt tradisi pos kad raya nih. Kalo leh..tak mau dilupakan..

cintamanisz@ymail.com

bbirfan said...

bbirfan jauh. nnt irfan balik Msia, bole la ibuayu anta kad raya ye.

ibuayu said...

Mrsk: jom change kad
cintamaniszLite: terima kasih kak
bbirfan: ok..ibuayu tunggu

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015