Thursday, September 3, 2009

Giveaway Necklace Boutique

Kali ni ibuayu nak cubalah joint contest Giveaway necklace boutique.Tengok hadiah yang ditawarkan menarik gakBoleh menayang kat sekolah.Keh3(kalau menanglah) .


Untuk menyertai ni kita kena kira berapa banyak rantai yang ada dalam gambar


1. mesti jadi Follower Necklace Boutique

2. masukkan satu entri tentang Giveaway Necklace Boutique dalam blog anda, tolong bagitau kekawan tentang giveaway ni dan jangan lupa masukkan link ke Necklace Boutique ye..

3. tinggalkan 1 comment sahaja dalam blog Necklace Boutique berserta link ke blog anda

4. cuba teka jumlah rantai yang ada dalam gambar kat atas tu....tulis jawapan dalam blog anda, saya akan lawati blog anda untuk cari PEMENANG.

Jumlah tekaan terhampir akan MENANG....dan yang tepat memang dah MENANG.
Hint: Bilangan rantai antara 10 ke 40. Selamat mencuba.........

Tarikh giveaway : 29 Ogos - 4 Sept 2009

Jadi ibuayu nak teka ada 36 utas rantai.

4 comments:

E.L.I.Z.A said...

byk nya nk kena kira..ni dh mcm uncountable ni hehhe..gud luck ibu ayu!

a kl citizen said...

semoga menang..
boelh menayang pagi raya

IeYzA said...

semoga berjaya tau ibuayu..

ibuayu said...

eliza,aklcitizen and leyza: terima kasih .mudah-mudahan berjaya

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015