Tuesday, September 29, 2009

Raya ..Bab 1

Raya ni kami balik rumah nenek kiah dulu ialah satu melaka pun kena gilir . Raya ke dua barulah tidur rumah nek yot ....Suasana raya sama je ..Untuk anak2 mungkin meriah nya lebih atau mungkin zaman kita sudah berlalu(keh3 I'm still young) Adik beradik ibuayu semua ada kecuali abang zaha and keluarganya yang ke manchester beraya dengan adik iparnya di sana.So layan gambar dulu lah ye...


Malam raya sepupu kembar main bunga api
"


Pagi raya
"
"



4 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

Tu ler..kalo citer balik kg time beraya utk suami isteri ni..cenggitu ler.
Bukan apa..pagi raya 1 Syawal ni lain ler. Syahdu..takde di hari2 lain. Tu yg masing2 sebok nak raya pertama kat mana dulu..hehe..

Cam akak ni ler. Umah selang berapa jalan aje..tp suami akak masih nak giliran 1 Syawal kat Tepen ni gak, hmm..
Nak wat camne kan..utk kesejahteraan rumahtangga..kena ler bertolak ansur. Tapi tak penah ler akak ngan cik abg gadoh bab2 balik beraya ni, hehe..

ArissaPutri... Moment in My Life said...

waa..tema hijau tahun ni yea ..

ima said...

wah meriahnya beraya dengan baju sedondong hijau pucuk pisang....
nak tumpang sekaki main bunga api pun apa salahnya hehehe

ibuayu said...

cintamanisz: ye kak dulu rumah ibuayu je..lepas mak ayahnas pindah kg baru kami buat sistem bergilir...

Arissa putri:hijau ..tu yang sama cat dinding rumah ibuayu dan nek kiah .

ima: kaktahun ni rasanya ramai jumpa org pakai hijau pucuk pisang.Ni taste ayahnas..layanjelah

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015