Tuesday, September 15, 2015

5 Negeri Cuti Jerebu

Bangun pukul 3 pagi ni
terbaca macam2 post kat FB and whatsapp
5 Negeri Cuti
Tapi murid2 sekolah je
Cikgu2 kena sekolah seperti biasa ya
takpelah
yg penting anak2
semalam kat sekolah
masa mengajar 2-3 orang mengadu
ening and nak muntah
so dpt cuti sehari disambung
Cuti Hari Malaysia
dapatlah anak2 murid berehat dirumah


5 comments:

Mirabeads azi said...

semoga keadaan ini segera pulih...

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Ayu,

Saya hampir hantar anak ke sekolah, nasib baik ada WhatsApp group.. Pagi2 tergerak hati baca WA, dari situ dapat tahu sekolah cuti hari ni.. Apa pun semoga jerebu segera pergi..

ayu Ismail said...

wslm LZ...memang pagi tu ada gak murid yg sampai pintu sekolah..tapi gb and guru bertugas awal2 dah mai sekolah ..kalau x jenuh nak hntr diorg balik rmh...Pengumuman malam tu kan dlm pkl 11 so ramai yang dah tido and x perasan

ayu Ismail said...

in sya Allah mira...ni pun dah beransur tp masih berjerebu

adianiez AIDA said...

minta2 la jerebu ni cepat pulih.
sgt x sihat la kan utk anak2 nak ke skola!

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015