CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik..klik

Followers

Monday, March 31, 2014

Faiz dan kisah-kisahnya

Macam2 cerita faiz ni
Tu lah bila anak keletah nak cakap
Sampai ada masa saje berlawak
Faiz boleh tolong
Tolong apa mum
Tolong diam hehe
Dialah penawar hati kami

Kisah 1
Masa cuti sekolah tu 
Ibuayu sibuk buat kertas kerja
Asyik ngadap komp

Tiba2 dia datang dan kata
Faiz x nak jadi cikgulah
Ibuayu : nak jadi apa
Nanti  aiz Fikir dulu
Hahaa nampak teruk ke jadi cikgu ni


Kisah 2
Ibuayu Memang galakkan faiz bawa buku
Bila jalan 2 masuk kereta
Ibuayu : kita mesti jadi keluarga membaca
Faiz : yalah jangan jadi keluarga games je 
Hehee dia sindir along fauzan sebenarnya
Mulut dia selalu kata along tu game dengan hp je.....

Kisah 3
Ibuayu : faiz ni kalau mum masak makan sikit je
Kalau mak masak makan banyak
(Faiz hr selasa petang akan gi rumah pengasuh)
Faiz : mak masak sedap sangat
Ibuayu: mak masak kuah apa aiz
Faiz : entahlah esok aiz suruh mak lukis bahan2nya..
Hahaha dahsyat tu bahan2nya

Kebetulan malam ni kak enon call
Terus tanya apa kuah yg faiz kata sedap tu
Rupa2nya
Sayur taugeh masak kicap
Ohhhhhhh
Dah dapat bahan2nya
Ni faiz tulis semula
Esok nak confirm dengan mak enon
Hahaha



3 comments:

NzA said...

alolo bijaknya faiz....

nik ros said...

ya allah.comel sagt awak ni faiz..haha

Kesuma Angsana said...

hehehe comel sgt permintaan dier