CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik..klik

Followers

Thursday, April 3, 2014

bAYOU lAGOON

Kami check in hari Khamis
long dan nek kiah dah check  in hari Rabu

Sistem check in dia ada no giliran
Maxam gi bank
Yang bagusnya kita x payahlah nak beratur
Tapi masa ibuayu check in tu org ramai
So haruslah sabar
Al maklum cuti sekolah

Long ambil apartment
Ibuayu lak ambil studio so kami berada di tingkat yg berbeza
Studio ni dlm rm 200 ++
Long booking melalui agoda

Masa check in
Tu dia bg 2 tag
Atau wristband
Untuk masuk kat kolam

Kalau tanya bilik dia
Memang selesa lah
Tapi kalau bab harga kolam tu
Mcm mahallah
Dengan kolam dia masih ada dlm pembinaan
Kalau nak compare dengan tiara
Kolam tiara lagi besar

Untuk masuk je
Sekepala rm 20
X kira besar kecil
Sekali masuk ya
So kalau petang nak
Mandi
Pagi nak mandi lagi dah brp rm

Untuk ibuayu yg x mandi
Tapi nak masuk jaga anak pun sama
Kena bayar ya huhuhu
Kebetulan anak2 long ada x nak masuk
So ibuayu guna je tag diorg
Rasa2nya dulu bayaran mcm rm 10 je
Tak tahulah betul ke tak










1 comments:

NzA said...

wah hrga byran dh naik ek dr RM10 dh Rm20.....