CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik..klik

Followers

Friday, March 28, 2014

Trick Art Museum Di ICiTy

Dah lama tahu
tapi tak berkesempatan 
nak pergi

cuti seminggu ni memang tak plan ke mana pun
maksudnya tak gi jah2 untuk bermalam
kalau ikut hati dan nafsu memang nak gi
tapi agenda seminggu ni
penuh dengan kelas tambahan fauzan
and dia ada traning bola

ayahnas free anak pulak ada bola

so bincang betul2
hanya hari Rabu kami free
so
memang nak tuju ke situ jelah
nak balik hari

so pagi bertolak lebih kurang pkl 10
pkl 11 lebih dah sampai Icity
tercari2 gak mana bangunan tu

kami gi bangunan hujung 
kat bangunan kfc tu
lepas tu keliling cari
nasib baik nampak trick art museum

senang je
parking pun banyak
ialah hari bekerja

beli kad top up rm 1
kemudian bayar seorang rm 10
faiz foc
bergantung  pada ketinggian
sampai sana
terus bergedik
hahhaaa
layan gambar jelah








Ini antaranya
Ada 2 tingkat
Bagi ibuayu ok sangat
Yg penting happening

Kat tingkat bawah tu
Ada gambar kecil tepi lukisan
Tunjuk camna nak bergaya
Tapi kat atas takdelah pulak
So kena pikir gaya yg sesuai
Kalau tak trick nampak tak real

Bayaran parking rm 2.je
Ikut jam
Sebab x lama tu yg murah
Kalau lama baik park yg per entry kot

2 comments:

NzA said...

dah bbrapa kali smpai i-city tapi muzium tu blm pernah masuk....amat2 menarik...nmpk gaya kena pergi terjah jugak la....

nik ros said...

teringin nak ke sini.tapi tak sempat lagi.menarik jea tgk gambar