Wednesday, December 22, 2010

Video Call

Sebelum ni ibuayu teringin sangat beli HP C3
siap dah order lagi kat kedai NOKIA tu
tapi bila kami gi lagi tanya yang booking tu dah ada ke belum
diaorang kata belum lg sebab stok warna PINK tu hangat dipasaran
dan masa tu beru teringat nak tanya boleh video call tak
diaorang kata TAK BOLEH..huhuhu frust sangat

Jadi disebabkan hp ibuayu dah rosak and ibuayu sebenarnya bukan suka tukar2 hp
jadinya ibuayu pakai ayahnas punya dan ayahnas beli yang baru
huhuhuhu tak aci betul tau

Kenapa video call sangat penting bg kami sekeluarga

Macam biasa ayahnas kan busy..
selalu keluar bawa team
gi kursus
kadang2 sampai 2 minggu
jadi inilah penyelamat kami
sekurang2nya dapat juga bertemu muka walaupun tak dapat merasa

dan lagi satu video call kami ni PERCUMA ye...tu yg suka


sempat rembat kamera masa ayahnas call
"

tangan faiz sibuk nak pegang ayah dia
"



3 comments:

sonata anak kancil said...

sy ni ada video call - tak reti nak guna...keh3x...tak connect-tak ape la

Nana said...

ni la cara nye saya buay utk kasi dekat ngan abah dia..ari2 mesti wat video call

ibuayu said...

sonata: belum ada kepentingan takpe...

nana : betulkan inilah kelebihan teknologi..hilang rindu

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015