Friday, December 24, 2010

Dulu tak suka sekarang layan gak

Kalau dulu yang suka makan Chicken Rice Shop ayahnas sorang je
Ibuayu and fauzan macam ala-ala jelah
Tapi masa kat Jusco semalam bila ayahnas kata makan CRS ibuayu pun follow jelah

bukan ke ni bestday ibuayu patutnya selera ibuayulah kan..keh3

dan first time makan ayam butter tu..
wah memang sedap,rangup dan tak muak pun
so makan hari tu memang mengenyangkan..

ni ayam butter
"

ayam BBQ dan kerabu mangga feveret ayahnas.
yang lain tu ibuayu yg pilih
"

 yang ni ibuayu yang pilih



yang last ni kena tempek
budak yang tak nak duduk diam
nasib baik ibu dia boleh makan..
"

1 comment:

Ya ALya said...

tak pernah lagi makan kt sini....nak kena try..lagi2 ya penggemar ayam...akan ya cuba ayam butter tu.....

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015