Thursday, December 23, 2010

6 hari ditinggalkan

MSKPP (Pertandingan kakitangan Jbtn Pelajaran antara negeri) kali ni berlangsung selama 6 hari
selama itu jugalah kami 3 beranak ditinggalkan

Ptandingan tu kat Perlis...Ayahnas pergi malam jumaat tu 
walaupun 6 hari tapi rasanya banyak hari2 ibuayu yang terisi
Hari Jumaat Malam_ sibuk gi wedding sepupu di Bachang
Hari Sabtu _ Wedding sepupu di Bachang (seronok jumpa sepupu sepapat)
Hari Ahad_ memerap 3 beranak dirumah
Hari Isnin - Pergi ambil PS 2 fauzan di Bachang lepas tu gi JUSCO (3 beranak je)
Hari Selasa _ 8.00 am-5.00pm kursus di SMK Perempuan Melaka
Hari Rabu _ Cuaca baik..mendobi baju dan mengemas rumah


Dan waktu2 lapang itu diisi dengan membuka BLOG dan FB 
dan yang penting
membaca buku kerana 30 dan 31 ni masih ada exam..
huhuhu tension betul kali ni...
jadual exam tak best langsung,
berposak dengan nak mesy sek,nak kemas library sibuk nak exam.....

Masa taip entri ni mata tak boleh lelap dah
menanti ayahnas yang dalam perjalanan balik ke Melaka

time ni baru terasa lamanya nak sampai yang 6 hari tu tak terasa lak..

dibawh ni gambar ayahnas dengan geng MPIP di UiTM Perlis..kira macam Jejak kasih gak
nasib baik tak jejak kasih makwe lama..
(credit to aidi helmi :ibuayu copy ye)
"

2 comments:

Nana said...

heee..xpe
sesekali berjauhan
nanti rindu2an

ibuayu said...

nana : yelah kan nana lagi berjauhan kan

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015