Thursday, December 9, 2010

Tempat Makanan kegemaran Fauzan

Malam sebelum tu ibuayu teringin sangat nak makan Yong Tau Fo
Tapi bila kitaorg pergi kedai tutup
Frust gak..
tekak ni lain macam kalau nak time tu mesti nak gak
so minta ayahnas janji malam tu kita gi

So petang tu ayahnas call tanya nak bawa fauzan makan kat mana
ibuayu cakap nanti tanya dia...
padahal sebelum tu dah usha fauzan kita makan YTfu ye..
tapi fauzan kata nak makan piza

So bila ayahnas balik rumah tanya fauzan nak makan kat mana
terus ibuayu jeling fauzan kata YTFu..(kejam betul mak dia ni)
cian dia bonyok je dalam kereta ialah tak dapat makan piza
tapi sebenarnya ibuayu dah berpakat dengan ayahnas gi piza..
bilalah dapat makan YTF..takpelah korban utk anak
biar dia tahu kita bangga dengan kejayaan dia

bila dia tengok sampai kat piza tu kembanglah hidung dia
sukalah tu.....
sebenarnya dah lama tak makan kat piza selalu take away je
dan tekak ni sebenarnya dah tak berapa minat nak makan piza..
kalau keny rogers tu layan lagi
so layan gambar ye...
Oh ye faiz buat masa ni berada dikg dengan nek kiah tersayang
fauzan siap cakap dapat kita makan dengan tenang ye bu..
keh3 cian faiz..taklah ralat sangat sebab dia bukan makan sangat..
kalau bab makan ralat kalau tak bawa fauzan....
"
sedap gak air ni
"

"
yang diraikan
ni memang HANTU PIZA
"



"

"
kesian ayahnas kelihatan letih
"

ni ibuayu layan
"

rindu lak dengan budak kenit ni
"
duk kat kg tak tanya pun ibuayu
asyik tanya along je..
masa tulis entry ni along dia dah balik rumah nek kiah tinggal ibuayu je
"

3 comments:

Nana said...

sedapnye ice blended tu
dah lama xmnm

NM02 said...

hi... singgah pagi jumaat...

ibuayu said...

nana:fvrt air fauzan tu

NM02: tq

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015