Thursday, December 16, 2010

Daftar e-penyata Gaji

INGATkan susah sangat nak daftar e-penyata ni
rupanya senang sesangat
Maklumat yang dikehendaki pun sangat mudah..yang penting tahu NO GAJI..

Langkah 1
klik laman web

Langkah 2
Pilih e-penyata Gaji

Langkah 3
Pilih Akses Sistem
Langkah 4
Pilih Pertama Kali Mendaftar
Langkah 5
Isi maklumat yang diperlukan



senangkan 
kalau nak print boleh 
kalau taknak tengok jelah brp gaji yang kita dapat...

3 comments:

NM02 said...

opis kita pun dah pakai online. mudah dan senang je kan. yang penting tak serabut nak cari dan simpan pay slip. nak guna baru print. mudah, pantas dan efisyen. cewah...

FiDa♥♥♥♥ said...

ibuayu..fida nak tnya..maklum lah baru 1st time bekerja kan..yg penyata ni juz for worker kat gov sector je ker?

ibuayu said...

fida: ye untuk gov sector..akak pun br buat untuk bln ni...

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015