Sunday, November 1, 2009

Perihal Fauzan

Cerita 1
Hari Khamis baru ni fauzan mewakili sekolah untuk Pertandingan Dikir Barat Jqaf. Sekolah kami dapat nombor 4..Yang frustnya sekolah ayahnas dapat no 1.(dah 2 tahun berturut2).Jenuh juga balik dari sekolah tu Fauzan kena usik dengan ayahnya.Tersentap jugalah dia. For me..ibu sentiasa memberi sokongan walaupun anak ibu kalah.


Persembahan untuk 1Msia

Cerita 2
Sabtu waktu Fauzan balik dari main bola dia ngadu tangan kanan dia luka,jatuh basikal.Tapi takde lah dia ngangis. Esoknya ibuayu membebel..cakap"lain kali bawa basikal tu elok2 macamana nak jawab exam esok...dengan pantas fauzan menjawab" jan kan tulis tangan kiri.." Opps..macamana ibuayu terlupa lak..keh3 ketawa sendirilah.


Cerita 3
Ramai rakan2 guru and sedara mara yang cakap Fauzan dah Gemuk...Makan dia memang dahsyat.Walaupun dah makan malam pkl 8.00 nanti pkl 10.00 lebih mulalah ngadu lapar.tak tahu macamana nak control fauzan makan.Lepas sunat bulan 3 hari tu selera makan dia memang membuak2...

2 comments:

naz ilyn said...

salam... budak-budak nak membesar mmg kuat makan ibu ayu maklum ler nak jadi bujang...

[-suziey-] said...

xpela..no 4 pn menang gk ape..hehe:p

oo fauzan kidal yek..geng la kita..org kidal ni kreatif :)

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015