Saturday, November 21, 2009

Demam & Cacar Air,Sakit Mata

Dalam pergelutan ibuayu nak menyiapkan asgmnent yang hendak dihantar pada hari ahad ni sekali lagi ibuayu diuji apabila faiz diserang demam dan cacar air dan fauzan diserang sakit mata.

Disaat inilah kesabaran kita dan ketabahan hati itu perlu dikuatkan.

Ayahnas mana ye..bukan tak menolong tapi sibuk dengan MSKPP (Permainan untuk kaitangan pendidikan yang berlangsung di High school sehari suntuk)

Bukan asigment belum siap tapi selagi belum hantar ke tangan pensyarah selagi tu rasa macam nak ubah2 (asgment power point)



5 comments:

grow2g3th3r said...

salam kenal....
sememangnya amat mencabar minda dan jiwa bila anak2 sakit....

a kl citizen said...

assalammualaikum

semoga anak2 cepat sembuh
dan
semoga Allah permudahkan segalanya

Ibuhani said...

Smoga anak2 ibuayu cpt sembuh..... :)

ibuayu said...

terima kasih untuk semua yang mendoakan anak-anak ibuayu

armouris said...

info tentang cacar air (chicken pox) kat sini - Hindari Chicken Pox

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015