Tuesday, November 24, 2009

Sakit mata

pic dari google

Sebelum ni fauzan yang kena sakit mata.semalam ibuayu lak yang kena.Aduh..sakitnya ..Tapi rasanya la ni tengah musim sakit mata2.harap2 janganlanh faiz kena..cian dia baru baik cacar air. La ni tengah giat nak dapat kaki.

Buat masa ni blog mungkin bersawang untuk 3 hari.Ibuayu akan pulang ke kampuang untuk menyambut Aidiladha..tapi kalau rajin and tak tahan cabut gi CC jap)
So di kesempatan ini ibuayu and keluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha dan semoga berhati-hati di jalan raya..

7 comments:

aNa SuZaNa said...

lawanya mata..hehehe..salam perkenalan kembali

MRS. K said...

cepat sembuh...
selamat hari raya korban

Chik Na said...

sekarang ni musim sakit mata..smlm pergi rumah sister in law pun dia tgh sakit mata ... try la guna ubat mata permata hijrah..murah, 12.90 je insyaalah leh cepat sembuh...

eynda said...

Musim ke sekarang?? Takutnyer....moga cepat sembuh ye....Selamat Hari Raya Aidil Adha :-)

mama zharfan said...

salam kenal+ziarah ;)
thanks for dropping by @my blog yer..i dah follow ur blog too ;)selamat hari raya eid adha ;)

Ella said...

selamat hari raya aidiladha too..

sakit mata berjangkit..

h4ni3 said...

ciannya sakit mata. memang.. skrg musim sakit mata di mana-mana. get well soon supaya boleh beraya :)

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015