Friday, November 13, 2009

Birthday ayahnas Part 2

Malamnya kami sekeluarga meraikan hari jadi ayah..Pilihan tempat Pizza Hut .ini bukan pilihan ayahnas tapi pilihan si fauzan..macam birthday dia pulak.ibuayu tahu ayahnas tak berapa nak makan kalau malam.rasanya kalau siang mesti ayahnas nak makan kat chicken rice shop......
ibuayu belanja,tapi bg kat ayahnas rm 50 je..lebih tolong tambah..Paham sendirilah kat pizza tu mana cukup 50 je...

ni makanan ayahnas


lasagna ni pilihan ibuayu

ni lah hantu pizza

4 comments:

PuTeRi BoNgSu said...

happy bedaY ayah nas..hehehe

Nur Azamah said...

emmm..sedapnyer tengok fauzan makann..

naz ilyn said...

salam... amboiii sedapnye tak ajak pun happy besday ayah nas.

ibuayu said...

puteri bongsu: terima kasih ye...
nur azamah : gaya mesti ada dia tu..
naz ilyn: cium bau je lah.terima kasih

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015