Wednesday, February 5, 2014

Facebook Movie

Balik sekolah buka FB
Penuh diorg post pasal facebook movie ni

Ibuayu pun  klik sama maka terhasillah
Movie kita yg berkaitan fb

Mula dr tahun brp
Gambar yg kita ada share
Gambar yg paling banyak dpt like

Rasa macam terharu
Tengok sambil senyum sorang2

Malam karang nak suruh ayahnas buat pulak
Tgk apa fb kata tentang dia
Hehe

Kekawan  dah buat ke

4 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

sy tak buat pun, kak..tp fesbuk inaldafoto tu somi ada laa buat.
Somi sy kata...leh buat sekali aje. Takleh buat 2x..

NzA said...

2lh, hr ni blk sk tgk msg2 buat link facebook movie..akak pn join sekaki...he3x....

lieyalatif said...

hahaah betul2...lieya pun terjebak...tapi sweet gile...dpt tgk pic dulu2 yg kite sendiri pun dah lupe gamaknyer...

nik ros said...

tak buat pun lagi.nnt boleh cuba..hehe

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015