Friday, February 14, 2014

Ice room di Masjid Tanah

Dahsyat Masjid Tanah ni
Semakin membangun
Itulah sebabnya kenapa ibuayu
Yg bukan org sini
Tapi suka duk sini

Hari ni pembukaan kedai ice room
Namanya Homi Cafe

Atas kedai komputer Homi2u
Sederet dengan bank rakyat
 di atas kedai komputer tu

Petang tu balik dr sekolah
Gi dgn bff
Kebetulan je
Bila tahu bff mai MT terus ngajak ngeteh

Ais krimnya sangat sedap
Ibuayu beli perasa durian
Bff rasa peanut

Rasa macam makan durian sejuk
Kami order pasta fetucuni
Share berdua
Banyak and sedap

Keadaan kedai tu pun 
Cantik santai and selesa

Pagi dia buka untuk sarapan pagi
Dr jam 8 pg hingga.6.30

Harapnya
Kelazatan makanan
Suasana kedai yg selesa
Dan keramahan
Tuan kedai berterusan
Memang sedap memang tip top

Akan gi lagi
Al maklumlah cuaca panas
Memang sesuai dgn tekak




Red velvet hr ni dia bg free


6 comments:

Emy Omar said...

Red velvet tu token utk siapa yang datang hari pembukaan tu kak..saya yang dekat ni belum pun berksempatan lagi nak terjah ni.Nampak dalam gambar dah jadi teringin pulak ha
psst masa birthday Ezhan dalam gambar tu kitaorang pg makan kat Nandos Jusco lama kak Ayu

NzA said...

mcm sedap je mcm best je.....

ALoNa CintamaniszLite said...

mcm fruitty, snogurt ke?? kat tpg ada 2 kedai ice cream ni..tambah lagi satu chill cup kat ngan lake garden..tp harga semua mahal2 ler..

ayu Ismail said...

Ya emy..cuaca panas sodap telan

ayu Ismail said...

Sedap gak kak nza

ayu Ismail said...

Ni ice cream dia lembut je..sedaplah dgn harga lebih kurang rm6..alona

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015