Tuesday, February 18, 2014

Pemantauan Berkelompok

Minggu ni sekolah ibuayu and ayahnas
Ada pemantauan kelompok
Kali ini kedatangan pegawai JPN

Biasalah kalau datang mesti nak tgk
guru mengajar
Walau dah mengajar berbelas tahun tu
Tapi  kalau kata ada nak pantau
Kecut perut gak rasanya

So seminggu dua ni sibuk dengan
Pelbagai Kerja 
Nak hiaskan apa yg patut
Nak siapkan dan kemaskini fail
Memang tak sempat nak komen
Blog kekawan
Baca sepintas lalu je

So hr selasa diaorg gi sekolah ibuayu
Khamis baru ayahnas

Ibuayu dipantau masa mengajar BM
Lepas dipantau tu lega rasanya
Dapat pula komen membina

Lepas tu baru ada selera nak makan

Kemudian naik pusat sumber lak
Tiba2 member call diorg nak pantai
Ibuayu masa TMK

Alamak ingat kena sekali je
Terus turun balik and bersedia sebab subjek tu
Lepas rehat

Dan alhamdulilah walau
Masa dapat tahu rasa tension gak
Tapi bila dah start mengajar relaks je 

Ibuayu je pulak tu yg kena dua kali observe

Alhamdulilah selesai yg dinanti
Malam ni tunai janji nak tolong ayahnas pulak



2 comments:

Emy Omar said...

Dah settle lega rasanya kan kak..sekolah kitaorang ni entah bila la tu.Debar dah rasanya ni

ALoNa CintamaniszLite said...

skang musim nazir datang sekolah ke??
Bgus laa kalo dpt komen membina tu... ;)

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015