Monday, February 18, 2013

Tak Tahu pun blog ini ada Word Verification


Kalau tak kerana CK Lah
(guru bahasa yang memang bait2 kata di blognya indah dibaca)
sudi komen kat blog
ibuayu tak tahu pun
kat komen ibuayu ada Word Verification

sebabnya ibuayu pun tak suka sangat 
kalau gi komen blog lain ada WV ni
bukan apa mata dah berusia
lain dia tulis lain yang kita taip

bila dapat tahu je terus le google cara nak buang WV ni
lepas tu meraban mencari Dashboard pun tak jumpa
hahaha
ialah Dashboard baru ni kurang mesra alamlah
alhamdulilah rasanya dah selesai
tapi kalau ada benda ni lagi beritahu ibuayu ya...

harapnya lepas ni ada insan yang sudi singgah baca n komen blog ni

insan yang memang selalu komen


terima kasih banyak2

saje mashukkan gambar dak kenit ni
sebabnya gambar kat hp tak boleh download..huhu
tengah fikir nak hantar hp ke kedai
kalau nak kena format nak selamatkan dulu data
 yang memang semuanya penting

4 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

Hehe...sy ingat mmg sj suka ada mende ni utk elak spam, takde ler nk menegor, hehe..

Dulu sy pun ingat sy punya blog bila org masuk komen takyah WV sbb bila kita yg mengomen skali takde lak kuar mende tu, kan..sampai ler check kat dashboard suatu hari...baru terperasan, ish..ish..

nik ros said...

ingat nak tegur tapi selalu terlupa..hehe
skarang dah senang skit nak komen bila tak ada WV ni

azhariah zuber said...

sy pun sll komen. hehe

ibuayu said...

sorry...azhariah pun selalu komen kat akak kan..cuma masa pantang ni banyak menyepi ya...hehe

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015