Monday, February 18, 2013

Suamiku.....

Semenjak sekolah baru
ni semangat RAJIN ayahnas memang meluap-luap
mentang2 dapat bilik muzik yang baru , besar and macam2 ada

so macam-macam dia nak dihiasnya
mana  yang ayanas tak tahu nak edit 
isterinya yang rajin lah tolong buatkann

bila dah pandai takde pun dia tanya kita nak sama tak
huhuhu

sekarang ni kalau gi kedai or shopping kompleks
ayat yang selalu main di bibir
apa ya abang nak letak kat BILIK abang
grrrrrr

bilik sekolah ke bilik tidur
hahaha
HIAS RUMAH TIDAKLAH
HEBOH HIAS KELAS JE

malam2 pun asyik sibuk print, liminate gunting...
buatlah abang asal bahagia
esok dah penuh kelas tu tak payah hias lagi

mulut ibuayu bising
asyik fikir sekolah je
tapi hati isteri ni sentiasa baik hati
menolong tak kira masa
tengah  masak pun suami panggil datang
tengah lipat kain pun datang
tolong abang ni
tolong abang tu
ya bang isteri mu rela walaupun cemburu



2 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

sesekali....kena layan lebih sket ler tambah2 orang tengah teruja ni, kan..hehe

nik ros said...

bersemangat nyer. bagus btol ni

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015