Saturday, December 10, 2011

Kedai Paksu dan maksu

tempat  mana nak makan memang dah plan awal2
suka gi kuantan sebab makanannya yang sangat sedap


udang goreng tepungnya sangat sedap
kiranya kuih dia pun memang sedap2
fauzan and faiz suka sangat makan fishball dia

fishball ni pun celup tepung jugak

sampai dari melaka terus lunch kat sini..


esoknya nak balik kami makan nasi kat tempat lain 
tapi 
membungkus pelbagai makanan  utk bekalan balik




kiranya sepanjang perjalanan balik tu mulut mengunyah je


nasib baik kami ni jenis tak kisah


ialah kereta bersepah ke dengan makan2


ada orang memang tak benarkan makan dalam keretakan


tapi ayahnas ni follow je..
and mana tak sepah 
cuba bayangkan makan sata and otak2 ikan 


berterabur daun dia...

gambar takde sebab dalam hp ayahnas..

1 comment:

Azhariah Zuber said...

standard lah budak2. kalau makan dlm kete, konfirm kena basuh lepas dah pulang sini

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015