Tuesday, December 27, 2011

Bercuti di Taiping : Hotel SSL Trade Taiping

Setelah berbincang tempat bercuti kami bertukar ke Taiping


kalau ikut ayahnas ke Penang pun dia sanggup..

ibuayu je yang tak sanggup ialah kalau gi 3 hari boleh lah 
ni nak gi 2 hari jauh-jauh  je..penat badan

(driver tak penat  co pilot lak yang penat ye..keh3)

kami duduk Taiping 2 hari 1

kiranya walaupun sekejap tapi rasanya 

sangat-sangat berpuas hati

yang penting dapat bersama suami

dapat bersama anak-anak

Bilik yang kami duduk ni RM 160

tak besar sangat 

jarang jumpa bilik macam ni dengan harga begini

ialah bilik tanpa almari

tapi yang bestnya ada wifi


bilik air dia besar jugak yang penting bersih


 ni kat lobby hotel




breakfast pagi dia boleh tahan





2 comments:

Ibuhani said...

Kami selalu kesini masa Huda bljr kat MRSM Taiping tp kami selalu duduk kat Seri M'sia kat lake garden tu....ke Penang dah dekat tu!

Nana said...

Kt area tasik ke otel ni

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015