Monday, December 16, 2013

Tabung Haji Hotel & Convention Centre Terengganu

Hari ke dua di terengganu
Ibuayu check in kat hotel tabung haji je
Ni pun booking.com
kat laman web tgk
Hotel ni
mcm ok je
Mcm cantik je
Sebab yg penting dekat area gong badak
Team ayahnas stay kat 
Kolej vokay
So senang nak traning
Game ni ayahnas yang main
Bukan anak murid dia
Game MSKPP
Utk staf yang kerja dfn Kementerian Pendidikan

Selalu jadi coach utl senior
Ni dah masuk 40 thn
Dptlah main utk veteran


Kemudian kami kena cr hotel
 yg
Ada swimg pool
Ialah kami kan nak bertapa dlm bilik
Hahahahha

So pilihan ibuayu kali ni memang tepat
Sangat2 berbaloi
Sesuai utk kita yg muslim stay kat sini
Tapi non muslim pun boleh juga
Bilik sangat luas
Katil king sangat besar
Semua oklah
Siap ada tafsir Al-Quran

Tapi time kami datang tu
ASTRO ada.problem
Line tenet kat bilik x de
Yang ada kat lobby
Dan line tenet hp ni pun
Problem
X tahulah kenapa coverage
Kat bilik x elok
Ada masa ada
Ada masa empty
Tu jelah
Yang lain tip top

Harga utk gov  bilik superior rm 190
Bilik deluxe rm 210
Ibuayu booking.com
So kena rm 199







2 comments:

lieyalatif said...

selesa sgt2!!! yg penting deco biliknye modern...husben lieya suke laa kalo gini....

Emy Omar said...

Nampak selesa sgt kak..mmg berbaloi sgt dgn harganya

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015