Thursday, December 19, 2013

Kemudahan di hotel Tabung Haji Terengganu


Kemudahan di hotel tabung haji

Tentulah salah satu yang penting
Ialah swimming pool

Hotel ni ada gynasium gak
Tapi sebab baru so ada tempatlah 
Kedai pakaian kedai jajan
Ada gak kat dlm tabung haji ni
Tapi harga x tahulah sebab x masuk pun
Faiz je suka menjengah melalui kaca

Balik cerita pasal keistimewaan
Hotel ni
Dia ada dua swmng pool
Satu yang outdoor
Sesiapa boleh mandi
Dan bahagian kanak2 nya 
Sangat cantik
Mak pak pun seronok kat situ







Dan swmng pool yg kedua
Indoor
Tapi khas untuk female
So sangatlah muslimahnya
Tapi ibuayu x mandi pun kat situ
Kolam besar 
Kiranya benda baru
Semuanya kemas
Cantik
Bersih dan selesa
Harapnya pengurusan diaorg 
Berterusan bagus sebegini...


5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah..

lieyalatif said...

betul2...tempat baru mmg best sbb cantik kan...hope pihak pengurusan jage laa baik2, kalo tak sayang jek nanti semua kemudahan rosak...

menarik gak fasiliti yg ade...

~ana~ said...

ni hotel baru kan...mcm best je tgk kemudahan yg ada...

Nsnmz said...

Dkenakan byrn tak klau prgi mnd jer?

Nsnmz said...

Dkenakan byrn tak klau prgi mnd jer?

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015