Friday, January 27, 2012

Ikan Bakar Alaa Kassim

Kami pergi ni sebelum cuti raya cina
selalunya kalau nak makan ikan bakar kat bandar melaka
kami makan kat muara duyong
tapi ada member kat sekolah cerita pasal ala kassim
kami pun pergilah mencubanya.




Add caption




nasi lemaknya memang sedap
teringat-ingat sampai sekarang





9 comments:

Nana said...

Saya penah g makan sini
Ramai orf
Lama gile nk tgu dpt duduk
Tp hara murahhh

AYuNG said...

area mana nih?

klcitizen cikgunormah said...

yalah, ala kassim ni kat belah mana ?

rahayu said...

nana : kalau pergi masa public holiday memang ramai..akak pergi hari biasa lepas tu pkl 7 dah sampai so semuanya cepatlah

rahayu said...

ayung: area alai cari pintu gerbang crystal bay

JaJa'Z said...

ada member jaja buat entry gi makan kat kedai ni dulu masa jenjalan ke melaka..dia frust sangat sbb orang tak ramai mana, tapi makanan lambat sampai..and bila makanan sampai..rasa makanan tak seperti yg digambarkan..memang dia menyesal giler gi makan kat situ..

rahayu said...

cikgu normah: masuk pintu gerbang crystal bay

rahayu said...

jaja'z : ye ke ..ni first time ibuayu gi sini nasib baik tak mengecewakan

Sz said...

boleh la cuba nt klu balik kg!
selalu balik je public holiday, maka terbantut hasrat ak p town melaka tu..konpem jammed...huhuhu

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015