Monday, January 2, 2012

car Boot shah Alam

Dari Ipoh hari tu kami terus ke klang rumah member
geng masa kat maktab
member baik masa kat maktab kira baik macam adik beradik

husband dia classmate ayahnas kat maktab
tu yang still close


pagi-pagi dah bersiap sebab nak gi car boot kat stadium shah alam
member ibuayu ni follow sama sebab lepas ni terus diaorang nak tido rumah ibuayu lak

jalan jam...ayahnas nak parking pun susah
so kami ibu2 dan anak2 nilah yang turun dulu
dapatlah rembat 2 helai baju kelawar
ayah dan anak sibuk dengan jersi bole je
pening ibuayu
memilih kalah kami yang perempuan ni

cuaca panas..layan je lah






orang kuat FAM ke...
nasib baik takde kasut Msia ...

1 comment:

Azhariah Zuber said...

akak tak beli jersi jugak ke? hehe

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015