Wednesday, November 30, 2011

Hadiah dari suami setiap kali outstation

Apa yang anda harapkan setiap kali suami anda kena outstation


ole-ole ke,hadiah ke,mainan untuk anak-anak ke

ibuayu tak pernah fikir nak dapat apa

sebabnya setiap kali ayahnas balik dari mana-mana

mesti ada benda wajib yang dibawa

inilah benda wajib tu

dah siap jemur pun

mengharapkan mentari menyinari

janganlah hujan turun dulu...

hadiah wajib  ni kalau ayahnas bawa team tertentu je

kalau masa dia bawak team akademik 
memang round satu malaysia dia tak bawak balik baju
dia mesti bawa balik SESUATU untuk ibuayu and anak2
apa klass bawak balik baju.....

harapnya jersi-jersi ni tak bertapa lama kat rumah
dipulangkan ke asal usulnya secepat mungkin
buat masa ni ada 3 bungkus set jersi kat rumah ibuayu tau...

kalau boleh jual dah lama ibuayu tolong jualkan..keh3

harap-harap lepas ni boleh upah kami anak beranak gi bercuti ya ayahnas

dah penat jadi penunggu rumah..


 sidai satu set jersi

 ni baju lak



gambar baju ayah yang satu beg besar yang dah basuh lagi

takpe yang penting ikhlas.....

6 comments:

umialya said...

suspen je, ingatkan bawa balik hadiah setiap kali kije luar, huhuhu

xper.. banyak pahala yg dapat tu

.: iEyLa :. said...

wahh..rjn ibuayu...
yg penting ikhlas kan.. ;)

Hans said...

wahhh
dah makan iklan pencuci pula bila tgok gambar tu
banyak baju
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

rahayu said...

umialya: betul tu yang penting pahala..keh3

rahayu said...

ielya: ialah kalau ibuayu tak buat sapa nak buatkan

rahayu said...

hans: promo jersi berminta nak beli keh3..lama tak singgah comment kat blog ibuayu ya

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015