Tuesday, March 29, 2011

Berapa kali sapu lantai rumah..

Rasanya kerja yang mesti kita buat dalam sehari 
mestilah menyapu rumahkan..


gambar dari pak google ye


rasanya rumah ibuayu ni takde lah faiz buat sampah sangat
tapi asyik berhabuk je...


bangun tido nak gi sekolah memang x sempat pegang penyapu
balik sekolah sapu lantai dulu..
petang2 sapu lagi
malam lepas makan sapu lagi
nak tido tengok ada sampah sapu lagi...



aduhai ada je habuknya..
tapi benang yang mesti ada masa menyapu tu ialah
"
"
"
"
rambut ibuayu yang keguguran



ni pun gambar dari pak google...

huhuhu
ini pun dah potong pendek
masa rambut panjang hari tu lagi teruk...
so kawan2 berapa kali ye sapu rumah sehari...


5 comments:

Nana said...

kak sama la kita
umah penuh ngan rambut gugur

Love You Miss You said...

hehehehe, hubby kin pun selalu bebel sbb rambut bersepah, bukan sampah apapon....

chekgu BaniHassim said...

try pakai vacuum lak tgk senang tak keje....huhuh
tp ade org tak suke vacuum sbb mcm tak puas...
terpulanglaa, tp nyapu ni kan boleh kuarkan peluh kn?

mama maman said...

sama la... rambut byk gugur... dah nak botak dah nih...:)

rahayu said...

nana : kita serupa

Love You : rambut yg gugur tu nampak semak kat lantai kan

chekgu Bani Hassim: malas nak kemas vacum lak..keh3

mama maman : ibuayu pun dah hampir nampak kulit kepala..huhuhu

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015