Tuesday, June 8, 2010

I-CITY SHAH ALAM

Dah banyak kali tengok kat blog rakan2 lain gmbr diaorg kat I-city
hati ni memang berkobar2 nak gi kalau smpi KL
Cakap dgn long tapi dia pun tak tahu wujudnya i-city
( camna tu)
Ibuayu rasa bertuah sangat terlibat dgn dunia blog ni
macam2 info boleh dapat
* Tempat makan yang sedap2
*Tempat utk jalan2
*Info tntg penjagaan anak

So utk menunjukkan betapa cantiknya i-city tu
ibuayu pun bukalah blog rkn2 yg pernah ke sana
Lantas long pun mengajak gi malam tu jua

So pergilah ibuayu bersama long,nek kiah,tok mak (ibu mertua long)
Fauzan,amalia,faiz,afrina and danish....

Nasib baik dah google peta dulu..
So senanglah sikit dah tahu arah dituju

Bila smpi nmpk tmpt parking je...
Ramai gak org mlm tu
Hujan renyai2 lak
Kira oklah....memang cantik tapi masih tak puas..
nak ambil gmbr siap berlaga2 lg..

Yang tak syoknya
masa nak cr parking balik..
berpeluh mendaki tangga keh3

So layan ye...
"
"
rombongan cek kiah
"
"

"
"

"
si kembar..
"
"


1 comment:

aNa SuZaNa said...

bestkan tgk lampu2 kat i-city..hehe

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015