Tuesday, May 25, 2010

Terapi melepaskan Geram

Ingat tak cerita ibuayu sebelum ni pasal GeRaM

Sebelum ni setiap kali hantar fauzan hari isnin gi tuisyen dah terpandang satu kedai tudung ni
Kedai ni baru buka dalam sebulan..
Tapi takdelah ibuayu singgah
Entah macamana bila lepak dgn jiran sebelah (fizan) ptg tadi and ceita nampak mcm ada blaus cantik terus kami plan gi situ serta merta
Angkut anak-anak yang baru nak main kat luar
Terapi betul rasanya dapat gi beli tudung..
Tudung dia pulak memuaskan hati ..ada macam jenama ??? dan yang penting harganya murah sangat2
Malam tu story kat ayahnas and Fauzan..
Terperanjat bila fauzan kata cantiklah tudung tu bu..
Murahnya....
Dia yang nampak excited bila ibuayu tayang tudung
(selalunya bila faiz buat main tudung Ar???? ibuayu selalu kata jgn nanti rosak tudung mahal ibu.. so ayat samalah along dia pakai bila marah adik dia....)

Bila nak keluar makan tanya lg dgn fauzan lawa tak tudung ibu..
"Lawalah bu macam tudung mahal tak caya lah Rm 30++ je..".keh3..

Tapi sebenarnya jenama apa pun yg penting kita selesa dan yang tak dapat dinafikan yang mahal tu kainnya sangat berkualiti..
Serupa tapi tak sama
So lapang sikit otak ni bila dapat rentap 3 helai teru s and tak sampai pun rm 100...
suka sangat


3 comments:

SYANI said...

Betul tu, janji selesa tak kira la murah ke mahal...

mama tisya said...

cantik2..tula kdg2 yg murah pn leh nmpk mcm yg mhl bila kita pandai memilih..kdg2 yg mhl tu sebab die dh ada BRANDING..kita kalo dpt yg murah lg byk leh borong mcm2 color kn..hehehe

ima said...

salam...wahhh seronokkan bila kita dapat puaskan hati sendiri...beli sampai 3 helai serentak...ni memang betul2 geram...hehe

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015