Tuesday, May 4, 2010

kisah orang kawin..

Apa kes ye..dah lama tak tulis apa2 cerita..akhirnya kisah orang kawin yang jadi tajuk.. Hari Sabtu dan Ahad lepas ibuayu agak busy dengan memenuhi undangan walimatulursu.. Hari Sabtu tu gi JB majlis di Taman Pulai.kenalan lama nek kiah masa kat Balai Polis Yong Peng.. Pengantin lelaki tu dulu ibuayu yang selalu buat main,mandikan..la ni dah membesar dah..cepat betul masa berlalu..Kiranya masa gi wedding ni macam jejak kasih jugak lahek kiah and atuk mail jumpa geng lama..ibuayu pun jumpalah pakwe lama..oppsss..marah ayahnas nanti..acah je bang faiz dah pandai posing kalau ambl gmbr dia.. " " " " atuk mail bersama atuk pengantin lelaki " " kami gi JB ni balik hari je..so tak sempat nak merayau sana sini..kalau tak tentu dapat pekena me rebus wahit... Hari Ahad tu gi majlis GPK 1 ayahnas.. Rugi betul rasanya kamera tak bawa sebab malas nak bawa handbag kat majlis tu lak ada maljlis menjunjung and persembahan silat (anak murid ayah nas) melekat juga selama sejam kat situ.. So layan gambar faiz kat rumah sebelum gi wedding..
"
""
"
"
"
"
"

2 comments:

Shais said...

lesung pipit tu ...buat lagi hensem:))

payarumput21 said...

Salam IbuAyu... hehehe senyum sorang2 saya nengok faiz.. kiutnyeeee.. suka nengok lah.. :))

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015