Thursday, December 3, 2015

Tempat Makan sedap dan murah di Penang rm12 utk 4 org

Dr ipoh kami gi penang
Ajak ayahnas masuk janbatan ke2
Nak rasa gak ..
Ni first time lalu sini
Lepas tu memang plan
Nak pusing je
Dan keluar semula kat jambatan lama
Sebab kami tido kat kedah



Memang cantik jambatan ke 2 ni.
Faiz tgk pun excited
 Plan bak cr jeruk je
Tp sebab dah keluar area bayan lepas ajak ayahnas masuk USM
Ialah ayahnas kan PJJ USM
Ibuayu lak masuk seminggu je orientasi USM hehe
Masa tu ngandung faiz

Pusing2 situ terus ajak ayahnas makan kat USM je
Senang
Tak yah cr tempat lain
Cafe USM ni pun murah2
So ayahnas ajak gi cafe
Kat tempat asrama dia

Ibuayu amik nasi ..ikan..sayur tauhu jepun
Ayahnas nasi ayam grg sayur
Fauzan nasi..ayam goreng
Satu pinggan lagi tu ambil tauhu sambal 2kpg and telur dadar
Makanan tu semua cuma rm12 je tau
Murah sesangat
So kalau plan nak ke penang bolehlah try makan kat cafe2 usm ni
Org dulu boleh je nak masuk dlm tu
Xde halangan
Murah and sedap
Acik yg niaga cafe tu sama masa ayahnas belajar





8 comments:

AziRahmanDot Com said...

rindu USM...

idzwa kamaruddin said...

murah giler!

Emy Omar said...

Best jalan-jalan Penang ye kak..lama betul tak pegi Penang

adianiez AIDA said...

ke penang ?
aida di penang gak ahad - rabu lepas :)

ayu Ismail said...

Akak belajar usm gak ya

ayu Ismail said...

Tulah bila tahu murah kami kira berkali2 hehehe

ayu Ismail said...

Jalan je emy..x tido sini pun...hehe

ayu Ismail said...

Samalah kita...akak masuk pulau hr ahad gak..tp round2 area bayan..tak lalu komtar pun huhu

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015