Sunday, December 13, 2015

Ilham Resort PD

Hari Isnin ibuayu dah balik ke Melaka dari Kedah
Hari khamis pack barang lagi
Nak bercuti di Ilham Resort PD
Kali ni bersama family long dgn mak and abah

Family lain x dpt join
Sebab weekday
Ni bukan family day
Tapi sebab plan dgn long
Nak bawa mak and abah bercuti
 Ni first time ibuayu gi Ilham
Design lobby dia cantik
Nampak klasik
Bukan moden



Kami amik 4 bilik
Harga bilik  dlm 600++ rasanya

Kami duk dlm bangunan resort
Tapi 2 tingkat
Dpt paham ke..bolehlah kan
Pham2 sendiri
Resort ni ok tp banyak tangga
So untuk atuk mail

Kesian gak sebab berjalan naik tangga kan
Bila dah smpi bilik atuk dah x keluar2lah

Kami duk 2 hr 1 malam je
Faizlah suka
Ada kolam renang
Ayhanas sempat lagi gi gym
Walau barang x banyak oklah tu

Sarapan dia pun ok
Banyak pilihan
Sesuai sapa nak buat hr keluarga kat sini








5 comments:

idzwa kamaruddin said...

wahh seronok nyer..

zaffira said...

syok kat sini, resort dia tenang je. pool pun best!

lieyalatif said...

kat sini pun best...ramai ckp ilham best...yg penting ade pool kire cukup le tu ..budak2 hepi kite pun hepi kan....

Chekgu Azrine said...

ilham ramai yg kata cantik..blm pernah lagi stay sini..harga blh tahan jgk kan?

adianiez AIDA said...

aida x pernah stay sini.
just pernah singgah lobby nyer je.
sebab kepenatan turun dari tg tuan tu, tgk light house :)

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015