Monday, December 7, 2015

AST HOTEL KEDAH...murah dan bersih

Hotel kat kedah ni pun 
booking thru www.booking.com

jenuh gak pilih nak duk mana
sebab tahu
nak stay kat hotel just untuk melepaskan penat
so kena amik hotel yg budget jelah

tak perlu ada siming pool bagai hehehe



AST ni lokasi dia pun ok
dekat je dengan  bandar
Kami sampai dlm pkl 4 lebih
Maghrib keluar cr makan
Tekak ni nak makan sangat
Kuey tiaw goreng
Ayahnas kata ada 1 kedai
Tp ayahnas x ingat
Masa mssm ayahnas gi
Tp ayahnas kata try cr area jusco
So pakcik waze le yg sangat membantu
Alhamdulilah dipermudahkan
Masa tu hujan lebat
Ayahnas ckp gak kedai nasi lemak sedap
Yg tu kami bungkus
Ada nasi lemak ayam rm1.80 je
Ikan bilis rm1.20
Masa menunggu ayahnas gi
Ternampak kedai berdekatan tu
Org ramai
Periuk besar2
Mesti sedap tu
Bila ayahnas masuk kereta
Ckp dgn ayahnas
Suami yg baik tentulah memenuhi tekak isteri dia
Masa tu lak dah tanda2 hujan nak turun
Rupa2nya tu kedai nasi kandar
Ayahnas bungkus 1
Plan nak makan kat hotellah

So lepas tu terus gi kedai
Kuey tiaw
Sedaplah tp sikit hehhee
Puas hati dapat makan




Lepas tu terus balik
Masing2 dah kenyang
And dah penat

4 comments:

Fyda Adim said...

nampak cantik dan bersih hotelnya kak ayu..

Emy Omar said...

Saya kalau jalan-jalan utara memang misi utamanya food hunting...makanan sedap2

ayu Ismail said...

Yup fyda..bersih and penting murah hehe

ayu Ismail said...

Samalah akak emy..misi makan bukan gi shopping hehhe

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015