Sunday, May 11, 2014

Ujian tali pinggang Tae wan do

Cerita lama
Ingat dah tulis rupanya tak ya...
Faiz ambil ujian dr tali pinggang hitam
Nak ke kuning
Hari dia nak ambil exam tu dia demam

Mengadu kepala pening
Paksa gak dia pergi
Monyok je muka dia

Mula2 dia x nak
Pujuk2 baru dia nak
Itupun lepas dia termuntah
Agaknya lega kot kepala tu bila dah muntah

Ibuayu pun ni pengalaman pertama
Macamana ujian tu diambil ya
Rupanya penilai duk depan
Kat tepi tu ada coach
Apa coach tu buat student kena buat
Nampak faiz buat
Tapi tumbukannya agak lemah




Hari ni balik tae kwan do
Faiz tunjuk sijil dan
tali pinggang kuning
Alhamdulilah lega rasa
Sebab kawan dia pun lulus
Ia sebagai semangat utk faiz nanti







3 comments:

Emy Omar said...

Tahniah budak comel..moga terus sukses lepas ni ye Faiz

nik ros said...

wahh.happy dia dapat tali pinggang kuning :)

adianiez AIDA said...

tahniah!
anak2 dara aida x join tekwondo. mr.asben tak benarkan.

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015