Tuesday, April 15, 2014

Burgerbyte MITC

Ni cerita masa cuti sekolah hr tu

Sebab ada masalah nak upload gmbr
So entry ni tertangguh
Alhamdulilah dah ok dah
Tq pada yang sudi membantu
"
Ni kisahnya


Ibuayu ni
Bukan boleh nampak 
Orang post pasal makan
Lagi2 kat area Melaka
Cepat je rasa perut lapar
Tekak ni pulak mcm mengidam2
So malam yg kitaorg stay kat hotel bayou tu
Terus gi cari tempat makan ni
Haha
Cerita terperam ni

Rasa mcm tahu
Tapi mana satu kedainya yg tak pasti
Parking kereta depan kedai jati
Dekat ayam penyet mitc
So jalan kaki sikt terus jumpa
Senang je

Masa kami sampai orang boleh tahan ramai
Diaorg bagi menu lepas tu suruh gi order kat cashier
Ibuayu tengok ada meja tu
Keluarga dia ramai
So diaorg ambil order kat situ
Baca2 menu
Cari yang diorg kata sedap tu
Naked burger
Boleh pilih nak campur ke
Tak nak
Ibuayu pilih satu daging satu ayam
Memang sedaplah
Share.makan dengan ayahnas pun 

Fauzan ambil burger nachos
Faiz ambil nugget and fries
Yang paling kick
Air dia
Ibuayu minum fresh oren
Memang freshlah
Sodap sangat
Kalau tahu order gelas besar
Dasar tamak





Kalau entry pasal makan ni
Selalu ibuayu nak pesan

Selera setiap orang berbeza2
Sedap ditekak ibuayu tak tahulah tekak
Org lain style ibuayu n ayahnas
Kalau sedap datang lagi
Tak sedap cukuplah sekali
Hehe






1 comment:

Emy Omar said...

Saya mmg suka burgerbyte ni kak.Kalau blk Seremban mesti singgah sebab dpn umah je hihihi tp kat mitc tu x pernah try lagi

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015