Thursday, November 25, 2010

Lesen Sampai Kajang

Petang semalam submit asgmnt online
Malas nak fikir2 lagi
Nanti kalau baca ada je nak tukar2
so nak gi KL dengan hati yg gumbira...

Fauzan tuisyen abis pkl 5.000pm
lepas tu terus pecut balik krubong ambil nek kiah atuk mail and faiz
dalam pkl 6.00 bertolak ke kajang
Pkl 8.00 pm kami sampai
Tak pernah drive ke KL waktu macam ni
Alhamdulilah selamat akhirnya..

Lesen ibu buat masa ni sampai kajang je
sebelum ni pernah dari melaka terus ke subang rmh abang
tapi dr tol nak ke subang tu kena ada tunjuk arah..

La ni tengah plan nak ke subang dari kajang..lepas tak ye

Semalam ayahnas datang kajang
Surprise gak ialah dia kata kereta rosak
alih2 terpacul gak depan rmh long
tapi datang kejap je
jadilah pelepas rindu ibuayu
faiz langsung tak nak ayah dia
marah kot mana ayah dia pergi tak balik2

so hari ahad ayahnas  cuti sehari so petang tu boleh follow dia ke subang

sementara tu mana nak gi ye kat kl ni 
gi mid valley pun ok gak kan (tapi takut nak drive)
kalau alamanda tu lepaslah..
Dalam perancangan aktiviti
Duk rumah je pun boring
anak2 buah dah merenggek nak main bowling..

1 comment:

[-suziey-] said...

kena beranikan jgk diri drive n slalu drive..lama2 expert..hehe xde la kajang je kan:p

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015