Monday, December 26, 2016

KEJUTAN DI HARI LAHIR

Alhamdulillah
23.12.2016
genap umur ibuayu 43 tahun
org lain dah genap
kita penghujung baru genap...lagi 18 hari
nak masuk 44 tahun
tp kalau thn depan org tanya umur brp
masih sebut 43 tahun ya

masa hr jumaat plan asal nak ke ikea
ayahnas siap ckp...lepas tu nak gi mana bgthu je
layan birthday girl
lepas fikir2...
memang x tahu nak menanggok mana kat kl tu

so mulut ni ckplah gi cameron
x sangka ayahnas setuju
kami bukan x pernah gi cameron balik hari
tp selalunya dah plan awal
pkl 4 pg dah gerak
yg ni terkejut je
pkl 8 br gerak
alhamdulilah jalan semua ok
x jem
sampai lepak kat tanah rata dulu
ibuayu memang x nak gi arah brinchang
sebab tahu memang jem
yg penting ibuayu nak gi KG SEDIA
nak makan strawbery coklat and scone
dpt tu pun cukup
alhamdulilah semua dapat.
.tq ayahnas buat rasa kita semakin sayang..




kejutan seterusnya
kejutan sebelum birthday
member baik masa kat maktab minta alamat
nak pos something
barang tu sampai sehr sebelum birthday
dan makin teruja tu
purse yg ibuayu dpt tu memang purse yg sangat2 diidam2kan...
masa buka bungkusan tu siap menjerit sendiri....gembira betul...tq usu..next year dpt hadiah lagi x


kejutan seterusnya
walau dah terlewat hr sebenar
tiba2 noey..pembantu ibuayu kat libry
wasap tanya ada rmh x...
x lama lepas tu dia dtg bawa kek sr
aduhai touching lak rasa
alkisahnya hr jumat tu dia dah dtg gak bawa kek...tp ibuayu xde



alhamdulilah rezeki tahun ni
meriah dgn kejutan
meriah dengan ingatan dan ucapan
doa dr kawan2 samada di wasap atau di alam maya
sangat2 dihargai...
luv u all

5 comments:

mummy_ayu said...

sweet nya,,ada suprise..

lieyalatif said...

seronok! dpt jalan cameron...dpt suprise hadiah...alhamdulillah di kelilingi insan2 yg hebat....

selamat hari lahir...moga dimurahkan rezeki dan diberkati Allah taala....

Husna Rahman said...

SELAMAT HARI LAHIR > even lambat xpekan..huhu

alhamdulillah betuah dikelilingi insan2 penyayang..=)

Ainniah Zulkefli said...

Happy Belated Birthday. Sama tarikh birthday dengan ayah saya. :)

adianiez AIDA said...

seronok nyer :)
especially yg cameron highlands tu kak.
terbaik la, sporting sgt!!!

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015