Friday, April 1, 2016

Roti Tampal Kuah Banjir


Malam tu plan nak makan western
tapi kedai yang nak kami terjah tu bukan main ramai
lepas tu terus tukar selera
pekena roti canai jelah

roti canai ni fauzan yang order
selalu ibuayu gi sarapan je kedai ni
order pun roti kosong je
ni bila fauzan order
tengok telur kuning goyang
wala sodapnya

kedai ni area masjid tanah
kedai abg man
kat area pasar
tepi sungai je
memang rekomenlah
ibuayu order nasi goreng kg
pun sodap



siang tu ibuayu and linda

bawa budak olahraga
ni pemilihan ya
bukan pertandingan
so nanti masa terbaik akan dipilih mewakili daerah
abis dalam pkl 11 lebih
tapi sakit kepala ibuayu 2 hr masih terasa



4 comments:

Nik said...

tak pernah rasa toti tampal kuah banjir tu. nampak cam sedap tu

LYAfrina said...

sedap tu

NzA said...

kerja cikgu xpernah surut kan.......

adianiez AIDA said...

Kalu balik kg umah mak jatang sarapan jauh ke masjid tanah.
kat kg da byk kedai :-)
Sesekali nak test la sarapan kat masjid tanah...

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015