Saturday, October 10, 2015

Make Over Blog Ibuayu

Rasanya dalam berblog sekali je ibuayu tukar header
itupun buat sendiri
background memang tak pernah tukar
takut nak tukar
nanti jadi apa lak

tiba-tba sekarang ni mood lebih berkobar-kobar
nak bagi semangat rajin menulis

so tempah dengan SUE
senang sangat proses
bank in
kemudian bagitahu kita nak mcmana

esoknya terus siap
sangat2 cantik
tak puas nak tatap je blog tu 
hehhee
tq sue
so sapa2 nak make over blog
nak buat blog


boleh contact sue ya
FB dia SUE HAIDA

10 comments:

UMIE SUE said...

ALHAMDULILLAH.TENKIUUUUUU SIS!!

nik ros said...

cantik.nnt boleh tempah.sebab nik pun dah lama tak make over blog. nak buat sendiri tak kreatif.hihi

Fyda Adim said...

cantiklah blog kak ayu...ceria sangat

ayu Ismail said...

samalah akak nik.. x kreatif

ayu Ismail said...

tulah...sukalah tgk...hehe

LYAfrina said...

Cantikkkkk

LYAfrina said...

Cantikkkkk

LYAfrina said...

Cantikkkkk

Emy Omar said...

Nampak lebih segar blog baru kak Ayu ni..nanti nak make over blog juga la.Dah lama tak make over blog..header tu pun dah nak kena tukar rasanya hihihi

adianiez AIDA said...

cantik !!!!
berbaloi edit blog and dpt cantik gini.
kalerful :)

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015