Tuesday, February 10, 2015

Info ahli KPPK yang dah dapat surat lantikan

Mungkin ada yang tahu
ada yang tak tahu
tapi ni ibuayu nak share info bg ahli KPPK

bagi penerima dg 42 
sekiranya kita dah dapat surat
pelantikan
bolehlah kita claim dekat KPPK
dapat rm100
tak banyak
tapi oklah kan
belanja anak beranak makan
diorgkan tulang belakang kita masa belajar
hehhee
esok dpt tunggakan jgn lupa 
hulur2 sikit kat mak bapak
doa diorg yg buat kita berjaya

so sapa nak claim
kena ada satu salinan
* ic
* kad kppk
* ijazah
*surat pelantikan
dan isi borang yg diambil dr laman web kppk

tu je...
nak pos boleh
nak gi sendiri kat pejbt lagi senanglah
kalau org melaka
pejabat dia kat bandar hilir
sederet lebih kurang
dengan restoran selera kg

kalau anda ada join kesatuan lain
rasanya diorg ada sediakan imbuhan
utk cikgu2 yg abis belanja
jgn malu tanya je
tahniah utk semua


2 comments:

NzA said...

TAHNIAH ayu....bila nk belanja akak pulak,

Najib Ariyan said...

tahniahhh...

salam singgah

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015