Friday, August 10, 2012

Kerana Pearl HAYA buat sakit kepala



selama ni pernah kata buat apa berabis duit mahal2 kerana sehelai tudung

tapi kalau hati dah berkenan 
kalau minat dah terlalu mendalam
ia membuat kita betul-betul jiwa kacau
sampai kena perli dengan ayahnas ni dah betul mcm telan pil khayal

meroyan bukan sikit tapi banyak

mula2 tengok kat FB lepas tu majalah and kemudiannya iklan
memang minat dengan tudung ni yang satu
kiranya walau sehelai pun dia ada 4 ton warna
maksudnya boleh pakai 4 warna baju yang  berbeza
so memang NAK sangat2 
bukan sikit2...

so bila hari yang diwar2kan keluar
takdelah pulak ibuayu nak ke senawang
booking dengan kedai kat melaka je 

RUPA2nya tudung ni limited
entahlah dengan 8 design yang berbeza katanya satu design tu keluar 15 helai je 
ibuayu pun TAK PASTI sebab dapat dari SUMBER yang tak pasti kebenarannya

so faham2 sendirilah 
tentu susah nak dapat stok ni

dalam 2 -3 hari sebelum nak ke kedai yang ibuayu order tu 
kepala memang sakit

bila tido mimpi tudung
bila bangun ingat tudung
memang berharap sangat,sangatlah
tapi bila tahu tudung ni memang takde stok
maka luluhlah hati ni
meroyan sekejap jiwa ni
ayahnas pun siap marah kalau takde jangan  tayang2.
tapi mungkin ada hikmah disebalik ini semua

alhamdulilah hari ini hati dah terubat
walaupun ibuayu tak dapat tudung yang diminati 
walaupun tudung NEO ni ada tapi tak sama dengan majalah punya
tapi tudung jenis netto and chiffon 
yang ada jual kat kedai ni memang cantik-cantik
memang puas membelinya tadi...
dah tak meroyan..dah tak jiwa kacau
hati makin tenang
kali ni memang nak puasa NAFSU betul-betul
entah2 ada cinta yang beralih arah.....

1 comment:

Zuhaini said...

cantik juga HAYA tu ya..? mahal tak..?

Zuhaini
http://www.my-alia.com

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015