Friday, November 13, 2015

7 Bungkus nasi lemak hanya rm3.50

Celebrate hari lahir ayahnas
kena tanya birthday boy mana nak makan

ayahnas kata nak makan ikan bakar
so follow jelah

kami gi
DELI Ikan Bakar
kat area Crystal Bay

dulu selalu gi Ala Kassim
sekarang ni dah berubah arah

deli ni parking kereta pun free
nak solat pun senang
so sesuai le sesiapa yang nak datang sini



ni antara yang kami makan



Ikan siakap..
Sebelah bakar
Sebelah sweet sour dap2
Sotong goreng tepung
Ketam goreng kunyit
kami beli kepah
masak ala cina
gambar takde
beli setengah kilo je
memang sedap diorang masak

nasi lemak kami makan 7 bungkus
memang kecik2
tapi sedap and berbaloi
sebungkus 50 sen je
gambar pun  xde ya
sebab masa makan 
hp dah letak jauh2

so sapa nak cuba sini bolehlah guna waze
senang sangat nak cr
ibuayu dah tak pernah gi Umbai or Muara
memang makan kat Crsytal Bay je

Melaka and ikan bakar tak dapat dipisahkan
Total makan dalam rm80++
Kalau tak amik ketam 2 ekor
Cuma 50++ je 
Murahkan

2 comments:

Emy Omar said...

Sedapnya makan-makan ikan bakar.Saya tak pernah sampai lagi area Crystal Bay ni..orang "allergik" kucing mcm saya ni kena pikir 10kali kalau nak pi makan ikan bakar huhuhuhu rugi sungguh!

adianiez AIDA said...

sedap nyer.
mlm ni nak dating dgn mr.asben lagi.
tgk fikir nak makan mana :)

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015