Wednesday, June 6, 2012

Kuala Terengganu: Pasar Kepayang n Waterfront

1 Jun 2012
**************

sambung balik cerita cuti2 msia

Kami sampai di Kuala Trengganu dalam pkl 9.30 pagi

round2  keliling bandar dulu
tiba2 ternampak waterfront ni 
rasanya dulu pergi belum ada
pusing dalam kereta je


dalam gmbr ni area lain sikit



masa jalan tu terperasan kawasan ni dekat dengan pasar kepayang
bukan gambar atas gambar yang bawah ni

 

park kereta dekat sini and jalan kaki ke pasar je


mata tutup sebab kena matahari




ni dah lepas shopping

tak beli apa sangat pun



yang penting ni mesti beli



lepas tu ayahnas gi kedai suka area bus stand
harga kat situ pun murah
jersi yang sama kat pasar kepayang kat situ lagi murah
ibuayu dan faiz tak turun pun
tunggu kat kereta je
lepas tu kami makan tengahari
kat kedai yang kami perking kereta

tak sampai pkl 1.00 kami dah bertolak balik ke Kuantan

terima kasih abg 
walaupun penat tapi sampai ke sana abang bawa kami

yang tak puas cuma tak dapat makan celup2  tepung



2 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

welkam @Ganu kiter.. heheh
pes picca tu port menan my doter ler tew!

rahayu said...

lily: bestnya duk ganu..akak suka makanannya...sedap2 belaka

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015