Friday, October 22, 2010

Melaka Cuti _Terjah JLN TAR & KLCC

Macam-macam plan bila dengar khabar angin Melaka cuti

Sampai ayahnas siap ajak naik keretapi gi Ipoh..
lepas tu naik teksi gi Tanjung Rambutan makan me rebus
Macam tak logik je idea ayahnas
lepas tu konon nak ikut kak ita gi Tiara beach( ialah dpt hrg murah)

last2 ayahnas kata kita gi KL je lah..
Fauzan pun sibuk bagi idea gi Cameron pun ok..
Dapat cuti sehari tapi mcm2 tempat nak pergi

Bukan apa...ibuayu ni wlpn cikgu tapi kalau nak cuti bukan boleh  suka2
Kami ni kalau tak datang berapa ramai murid yang rugi...

jadi dapat cuti Melaka maju ni 
maka kami pun pergilah ke KL

Bertolak jam 9.30 pg
Macam biasa plan sarapan di Petronas Seremban
nak makan nasi lemak
(tapi sebab asyik berborak terlepas R&R serembn)

Ayahnas terus keluar Bangi
Isi minyak and cr kedai makan
Rasanya nama kedai tu NU IN...
Kira sedap gak ..nasi lemak Ipoh dia memang sedap
(sry takde gmbr)

Selesai srpn merangkap mkn tengahari terus gi Jln TAr
nasib baik tak sesat
shopping bj kat semua house and kain
nasib baik belum gaji kalau dah gaji mesti lg boros

Lepas tu lepak kat KLCC
Panas terik gi kat mainan
Saje..org lain kerja
 kami bersuka ria...
Dr situ terus keluar highway balik ke Melaka

Seronok rasa
dapat spend time together 

Kadang2 jln2 terkejut ni lagi menyeronokkan
Tapi ada kisah sedih masa kat KLCC tu
nantilah sambung cerita 
Nak tempek gmbr 2 beradik tu dulu
"
"










1 comment:

aNa SuZaNa said...

seronok je bebudak tu ye...

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015