Tuesday, August 3, 2010

Macamana nak buat

Ibuayu baru buat add list kat coloum sebelah
Ibuayu nak add semua blog yg ibuayu follow
tapi tak nak lah semua terpapar di blog ni

Sebab nanti panjang sangat
Ibuayu nak paparkan mengikut entri terkini
Ada blog tu ibuayu tengok dia paparkan dalam 5 yang lain
boleh link kat "see all"
MACAMANA Nak Buat macam tu ye kawan2
TQ ye...

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

masa add blog list tu, ada configure kan blog list kan, kat ruangan Show - pilih la nak tunjuk berapa blog.then
tick pada Title of most recent item.

ibuayu said...

tq ye ellissmie.suka bila dah berjaya

adianiez AIDA said...

bloglist aida kat satu page lain. senang aida nak scroll time blogwalking. pun letak ikut sape update blog nyer...

hi hi...

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015