Saturday, July 4, 2009

Tolong

Kenapa ye gambar ni tak boleh letak kat sidebar....Tolong saya budak baru belajar


3 comments:

Rusiah_Hazri said...

akak kena pilih background untuk blog yang luas, tak pun edit kecik sikit, format balik untuk paparan blog.

ima said...

Salam ibuayu...
Kak ima pun pernah jadi macam ni, apa yang akak buat ialah save kan picture dulu kemudian letakan kat side bar as a picture, tak payah guna codenya....hehehe boleh ke ni, akak ni pun buta it gak.

ibuayu said...

terima kasih kak ima and rusiah..nanti ayu cuba

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015