Thursday, January 28, 2016

Makan di Big Mug Big Plate

Berkat tak tahu nak makan mana
Balik dr Jusco
Tiba2 kami tersinggah kedai ni

Memang pernah tgk kat fb
Ada member makan
Tp ibuayu x tahu pun apa sedapnya kedai ni
Plan nak makan kat masjid tanah je
Sekali masa lalu..ayahnas ajak singgah sini

Deko kedai memang cantiklah
Citarasa ibuayu
Tengok menu macam2
Faiz mula2 order
Nak mushroom nak garlic bread rm5.90
Lepas tu nak chicken chop rm12.90
La ni tu feveret dia

Ayahnas lamb chop rm 21.90
Fauzan chicken gril rm13.90
Memang sedap2 lah semua
Ibuayu lak lupa nama menu
Tapi yg campur..ada udang ada sotong ada ikan...macam tempura
Rm25 kot
Tapi sedap sangat

Nama pun big plate so portion dia banyak
Bab air lak ..
Ibuayu amik fresh oren dlm 10.90 kot
Ayahnas rootbeer float
Besar punya
Memang win lah
Memang puas hati makan kat sini
Kedai ni area taman tasik
Taman tasik tu area mitc...googlelah ya






4 comments:

mama tisya said...

dapnye tgk menu western tu...lpr la plak

Eliss Mie said...

nampak menarik menunya. kiranya western punya makanan la yer.

Malinda said...

ok2 perasan gak restoren ni kalau nak ke Mydin air keroh tu...lepas ni bole la singgah lepas baca review ni...nampak memang sesedap semua hidangan tu...^_^

adianiez AIDA said...

aida kalu balik kg, masjid tanah, akan lalu short cut kat mitc.
memang akan lalu belakang kedai ni.
tgk ajer la banner dia, but lom pernah singgah :)

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015